Phablet-ul iPhone 7 Plus ar putea fi primul model din gamă cu 256 GB de stocare; se anunță și un upgrade al bateriei

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.587 ori
<b>Phablet-ul iPhone 7 Plus ar putea fi primul model din gamă cu 256 GB de stocare; se anunță și un upgrade al bateriei</b>Deși se zvonește că Apple pregătește lansarea unui nou smartphone de 4 inch pentru această primăvară, interesul publicului este totuși &icirc;ndreptat mai mult către flagship-ul iPhone 7. Noi informații sosite din China de cur&acirc;nd, scot la...

Deși se zvonește că Apple pregătește lansarea unui nou smartphone de 4 inch pentru această primăvară, interesul publicului este totuși îndreptat mai mult către flagship-ul iPhone 7. Noi informații sosite din China de curând, scot la iveală faptul că phablet-ul iPhone 7 Plus va fi comercializat și în versiunea cu 256 GB de stocare.

Aparent, aceste informații ce provin din partea unor surse din lanțul de aprovizionare, dezvăluie totodată că următorul phablet va primi un upgrade și la capitolul baterie, de la 2.750 mAh la ora actuală pe iPhone 6s Plus, la 3100 mAh.

Dintr-o serie de zvonuri ajunse anterior pe web am aflat și despre posibilitatea ca noua generație iPhone să aibă parte de certificare pentru rezistență la apă. De asemenea, este adusă în ecuație și o nouă tehnologie prin care acele antene inestetice de pe device-uri vor dispărea. Până în septembrie însă, vom mai avea parte de multe alte zvonuri de acest tip..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×