Phabletul e mai ușor de folosit dacă are și un mic "telefon telecomanda"; Alcatel are soluția!

1.061 ori
<b>Phabletul e mai ușor de folosit dacă are și un mic "telefon telecomanda"; Alcatel are soluția!</b>Problema cu phableturile de 6 inch e că sunt destul de mari încât să nu poată fi folosite cu o singură mână, iar anumite activități simple au totuși nevoie de o singură mână a utilizatorului. Aici intervine Buddy, un soi de "telefon...

Problema cu phableturile de 6 inch e că sunt destul de mari încât să nu poată fi folosite cu o singură mână, iar anumite activități simple au totuși nevoie de o singură mână a utilizatorului. Aici intervine Buddy, un soi de "telefon telecomandă" pentru phabletul Alcatel Pop Mega.

Nu pot spune că acest concept este nou, deoarece și terminalele HTC au ceva de genul, acel HTC Mini care poate opera în tandem cu HTC One M8 de exemplu. Revenind la Pop Mega, el este un phablet de 6 inch, care vine cu un handset secundar, care permite realizarea de apeluri, trimiterea de mesaje și primirea de notificări. Acest terminal secundar numit Buddy se conectează la Pop Mega prin Bluetooth și e recomandat de Alcatel în special pentru apeluri.

Avantajul la Buddy e că spre deosebire de HTC Mini el nu costă în plus, ci e oferit la pachet cu phabletul. Aparent, întreg pachetul phablet plus Buddy va costa sub 250 de dolari atunci când va sosi pe piață, ceea ce sună foarte bine, deși ar putea fi prețul la operator. Ce pot spune aici e că... dacă s-a ajuns la telefoane atât de mari încât avem nevoie de telecomenzi pentru ele, atunci mergem înapoi și nu înainte cu tehnologia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×