iPhone 6 va fi pus În vânzare În China de pe 17 octombrie; Autoritățile aprobă debutul

Autor:  | Publicat în:  Apple 391 ori
<b>iPhone 6 va fi pus În vânzare În China de pe 17 octombrie; Autoritățile aprobă debutul</b>Autoritățile din China au oferit undă verde pentru punerea în vânzare a lui iPhone 6 și iPhone 6 Plus în China, după ce aflăm la momentul debutului terminalelor că va mai dura ceva până ce vor sosi în această țară. Handseturile au fost...

Autoritățile din China au oferit undă verde pentru punerea în vânzare a lui iPhone 6 și iPhone 6 Plus în China, după ce aflăm la momentul debutului terminalelor că va mai dura ceva până ce vor sosi în această țară. Handseturile au fost aprobate pentru utilizarea în rețelele chinezești, iar Apple ar trebui să vândă milioane sau zeci de milioane de modele în China după debut.

Vă reamintesc că oficial modelele iPhone 6 au fost lansate pe piețe cheie pe 19 septembrie, dar China nu era inclusă pe listă. Motivul? Autoritățile investigau eventualele probleme de securitate cu smartphone-urile și software-ul Apple. Probabil ați remarcat că în ultimele luni am văzut tot mai multe știri legate de renunțarea la Windows 8 sau la diferite terminale și softuri americane în clădirile de birouri din China sau în rândul oficialilor și autorităților.

Acesta este un trend care continuă și se extinde, îngrijorarea sporind odată cu scandalul legat de hackingul lui iCloud. După un debut cu 10 milioane de unități vândute într-un weekend, iPhone 6 își va mări cifrele cu ajutorul pieței asiatice. De remarcat că în 2013 iPhone 5s a vândut 9 milioane de unități în primul weekend, incluzând și China. în țară din care vin mulți parteneri Apple, iPhone 6 va costa 860 de dolari în versiunea de 16 GB, 990 de dolari pentru cea de 64 GB și 1120 dolari pentru cea de 128 GB.

iPhone 6 Plus va avea un preț de pornire de 990 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×