Nokia Asha 502 și Asha 503 confirmate, modelul 503 va fi acoperit cu sticla curbată

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.244 ori
<b>Nokia Asha 502 și Asha 503 confirmate, modelul 503 va fi acoperit cu sticla curbată</b>Pe măsură ce terminalele Lumia de la Nokia scad nivelul dotărilor spre zona low end, seria Asha primește modele tot mai performante, urcând către midrange. Astfel, nu ne mira să aflăm că un nou model Asha va aduce un design inovator. &nbsp; E...

Pe măsură ce terminalele Lumia de la Nokia scad nivelul dotărilor spre zona low end, seria Asha primește modele tot mai performante, urcând către midrange. Astfel, nu ne mira să aflăm că un nou model Asha va aduce un design inovator.

E vorba despre Nokia Asha 502 și Asha 503, confirmate chiar de către @evleaks. Cunoscute și sub numele de cod Pegasus și Lanai, terminalele sunt cunostiinte mai vechi ale noastre, în special Asha 503, care a ajuns pe web încă din februarie. Asha 503 aduce foarte mult cu Asha 501, cu diferența că înlocuiește butonul hardware Back cu unul capacitiv.

în plus, acest nou venit va avea partea frontală acoperită cu sticla curbată și va fi dotat cu o cameră 5 MP, cu bliț LED. Handsetul va avea și o versiune dual SIM, iar trecând la Nokia Pegasus/Asha 502, terminalul rămâne misterios și în afară de nume nu aflăm nimic altceva. Nu m-ar mira că designul cu sticla curbată să se aplice și aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×