Phabletul HTC T6 ajunge pe web sub formă de coduri, versiuni diferite și specificații

Autor:  | Publicat în:  HTC 832 ori
<b>Phabletul HTC T6 ajunge pe web sub formă de coduri, versiuni diferite și specificații</b>HTC T6 este un nume asociat cu un phablet, primul device de acest gen pe care HTC ar urma să îl producă. Deși nu am văzut încă o imagine autentică a lui T6, astăzi descoperiem o serie de nume de cod care indică versiunile acestui terminal de...

HTC T6 este un nume asociat cu un phablet, primul device de acest gen pe care HTC ar urma să îl producă. Deși nu am văzut încă o imagine autentică a lui T6, astăzi descoperiem o serie de nume de cod care indică versiunile acestui terminal de nouă generație.

Se pare că și acest nou venit va sosi cu suport pentru conectivitate LTE-A, ca și LG Optimus G2 și varianta lui Galaxy S4 LTE-A. Phabletul va avea în total 9 versiuni, în funcție de conectivitatea și piața pe care va sosi. Zvonurile afirmă că T6 va fi dotat cu procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, un display Full HD de 5.9 inch, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră Ultrapixel.

Phabletul HTC T6 ajunge pe web sub formă de coduri, versiuni diferite și specificații

Interesant e că se menționează în scurgerea de informații faptul că HTC T6 rulează Android 5.0 Key Lime Pie, deci mai avem de așteptat până la debutul său, de vreme ce noul OS va sosi probabil la final de an. Că baterie primim o unitate de 3300 mAh și acest phablet sună ca o alternativă bună la Sony Xperia Z Ultra și Samsung Galaxy Note 3.

Phabletul HTC T6 ajunge pe web sub formă de coduri, versiuni diferite și specificații

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×