Samsung Gear confirmat drept numele smartwatch-ului Samsung În trademark-uri

1.468 ori
<b>Samsung Gear confirmat drept numele smartwatch-ului Samsung În trademark-uri</b>Dacă în ultimele zile am văzut denumirea iWatch brevetată de Apple în câteva țări diferite, ei bine și Samsung a apucat-o pe același drum, smartwatch-ul sau urmând să se numească Gear, conform zvonurilor. &nbsp; Vă reamintesc că în luna...

Dacă în ultimele zile am văzut denumirea iWatch brevetată de Apple în câteva țări diferite, ei bine și Samsung a apucat-o pe același drum, smartwatch-ul sau urmând să se numească Gear, conform zvonurilor.

Vă reamintesc că în luna mai Samsung a confirmat că lucrează la un smartwatch de ceva vreme și am văzut până acum și câteva randari și concepte ale acestui model. Totuși designul rămâne necunoscut în forma sa finală, dar măcar avem un nume pentru produs și anume Samsung Gear. Trademark-ul cu privire la produs a fost descoperit de către cei de la Phandroid, iar documentele asociate menționau un "ceas" și o "brățară", confirmând identitatea acestui gadget.

în același document este menționată și comunicarea de date către PDA-uri, telefoane mobile, tablete și computere prin site-uri specializate sau rețele de comunicații. încă nu e clar dacă Gear va fi doar un companion sau un terminal de sine stătător, care completează activitatea altor produse. Va avea oare acest produs mai mult succes decât smartwatch-ul Sony?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×