Phabletul LG G Pro 2 Își dezvăluie specificațiile prin benchmark-uri

981 ori
<b>Phabletul LG G Pro 2 Își dezvăluie specificațiile prin benchmark-uri</b>Unul dintre terminalele pe care sunt sigur că le vom vedea la MWC 2014 în 2 săptămâni este phabletul LG G Pro 2. El a fost deja subiect de speculații și zvonuri în ultimele săptămâni, dar nu a avut o listă clară de specificații până azi,...

Unul dintre terminalele pe care sunt sigur că le vom vedea la MWC 2014 în 2 săptămâni este phabletul LG G Pro 2. El a fost deja subiect de speculații și zvonuri în ultimele săptămâni, dar nu a avut o listă clară de specificații până azi, când au apărut benchmark-urile sale pe web.

Terminalul va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment organizat de LG în Coreea de Sud pe 13 februarie, deci peste 3 zile. Apoi el va fi expus în Barcelona la MWC 2014, iar specificațiile sale sunt destul de previzibile. Handsetul are rolul de a menține interesul publicului asupra brandului LG, până ce vine modelul G3 cu un ecran 2K.

Phabletul LG G Pro 2 Își dezvăluie specificațiile prin benchmark-uri

Aflați că LG G Pro 2 va veni cu un display Full HD de 5.9 sau 6 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad core de 2.26 GHz, GPU Adreno 330 și 3 GB RAM, deci va fi un soi de egal al lui Galaxy Note 3. Terminalul rulează Android 4.4 și aduce și 32 GB stocare. Saltul e destul de impresionant față de LG Optimus G Pro, predecesorul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×