UTOK lansează tableta 700Q Satin; acesta va fi disponibilă pe violet și roșu metalizat

Autor:  | Publicat în:  UTOK 1.218 ori
<b>UTOK lansează tableta 700Q Satin; acesta va fi disponibilă pe violet și roșu metalizat</b>Cu ocazia Valentine&rsquo;s Day se pare că și producătorii români autohtoni au decis să lanseze device-uri în temă cu această sărbătoare. Cei de la UTOK au lansat astăzi tableta 700Q Satin ce va fi disponibilă pe violet și roșu. &nbsp;...

Cu ocazia Valentine’s Day se pare că și producătorii români autohtoni au decis să lanseze device-uri în temă cu această sărbătoare. Cei de la UTOK au lansat astăzi tableta 700Q Satin ce va fi disponibilă pe violet și roșu.

Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK declară: “Am lăsat cele mai frumoase culori ale anului 2014 să ne inspire în crearea celei mai noi tablete din portofoliul nostru - UTOK 700Q Satin. Este mai mult decât o extensie fashionable, este o tabletă cu performanțe de top pentru cei ce vor să investească atât în design, cât și într-un gadget care să fie în ton cu cele mai recente cerințe tehnologice. Prin cele doua culori metalizate, violet și roșu, ne-am asigurat că cele mai populare culori din acest an îi vor insoți pe fanii tehnologiei accesibile”.

UTOK 700Q Satin

Tableta UTOK 700Q dispune de un display de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHZ, 1 GB RAM, 16 GB de stocare și conexiune Bluetooth 4.0. De asemenea, avem la dispoziție și camere foto situate pe partea frontală, respectiv pe partea din spate a tabletei. Printre benefiicile aduse de UTOK 700Q putem menționa garanția extinsă la 5 ani, o lună de seriale și filme gratuite și 100 de cărti gratuite. UTOK 700Q Satin poate fi achiziționată de pe magazinul online utok.com la prețul de 549 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×