UTOK lansează tableta 700Q Satin; acesta va fi disponibilă pe violet și roșu metalizat

1.352 ori
<b>UTOK lansează tableta 700Q Satin; acesta va fi disponibilă pe violet și roșu metalizat</b>Cu ocazia Valentine&rsquo;s Day se pare că și producătorii români autohtoni au decis să lanseze device-uri în temă cu această sărbătoare. Cei de la UTOK au lansat astăzi tableta 700Q Satin ce va fi disponibilă pe violet și roșu. &nbsp;...

Cu ocazia Valentine’s Day se pare că și producătorii români autohtoni au decis să lanseze device-uri în temă cu această sărbătoare. Cei de la UTOK au lansat astăzi tableta 700Q Satin ce va fi disponibilă pe violet și roșu.

Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK declară: “Am lăsat cele mai frumoase culori ale anului 2014 să ne inspire în crearea celei mai noi tablete din portofoliul nostru - UTOK 700Q Satin. Este mai mult decât o extensie fashionable, este o tabletă cu performanțe de top pentru cei ce vor să investească atât în design, cât și într-un gadget care să fie în ton cu cele mai recente cerințe tehnologice. Prin cele doua culori metalizate, violet și roșu, ne-am asigurat că cele mai populare culori din acest an îi vor insoți pe fanii tehnologiei accesibile”.

UTOK 700Q Satin

Tableta UTOK 700Q dispune de un display de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHZ, 1 GB RAM, 16 GB de stocare și conexiune Bluetooth 4.0. De asemenea, avem la dispoziție și camere foto situate pe partea frontală, respectiv pe partea din spate a tabletei. Printre benefiicile aduse de UTOK 700Q putem menționa garanția extinsă la 5 ani, o lună de seriale și filme gratuite și 100 de cărti gratuite. UTOK 700Q Satin poate fi achiziționată de pe magazinul online utok.com la prețul de 549 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×