Philippe Starck, designer-ul ales de Xiaomi pentru realizarea lui Mi Mix 2 ne prezintă un concept fabulos al acestui smartphone!

1.541 ori
<b>Philippe Starck, designer-ul ales de Xiaomi pentru realizarea lui Mi Mix 2 ne prezintă un concept fabulos al acestui smartphone!</b>Un lucru pe care poate îl știți este acela că Philippe Starck este designer-ul ales de către Xiaomi pentru realizarea arătosului smartphone Mi Mix, persoană căruia i-a fost atribuit și task-ul de a desena varianta succesor. Din câte auzim pe ici pe colo

Încă din luna februarie a acestui an am aflat că designer-ul Philippe Starck a primit task-ul de a desena și smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2, asta după ce anterior francezul își aducea aportul în realizarea primei generații Mi Mix. Telefonul s-a dovedit a fi un real succes chiar și în ciuda numărului redus de unități ce au ajuns la vânzare și ca urmare a popularității, companii rivale au venit cu produse similare menite să copieze design-ul telefonului Xiaomi.

Concept Xiaomi Mi mix 2

Spre sfârșitul acestui an ar trebui să vedem lansat și modelul Mi Mix 2, terminal ce este așteptat să ofere un raport screen to body și mai generos. Nu aveam detalii despre cum arată acest dispozitiv, cel puțin nu până astăzi când chiar Philippe ne prezintă pe pagina sa personală de Facebook un video concept pentru acest smartphone.

Concept Xiaomi Mi mix 2

Din imaginile pe care le vedem aș zice că 95% din suprafața frontală a acestui concept este acoperită de display, fiind redusă serios bărbia de jos în care se află camera frontală. Este un concept fabulos și îl putem numi drept un telefon cu adevărat edge-to-edge, privitorul fiind întâmpinat numai de ecran, un ecran generos pe care îl cuprinde în mână.

Nu avem detalii despre cum arată zona din spate, dar se remarcă o talie foarte subțire a acestui device. Să sperăm că și varianta finală va arăta la fel de bine și personal aș vrea să văd un telefon mai puțin lat decât Mi Mix, smartphone pe care l-am butonat preț de câteva minute și care era foarte dificil de ținut într-o singură mână - aici contribuind și diagonala de uriașă 6.44 inch. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×