Un inginer Samsung atacă designul conceptual al lui Xiaomi Mi MIX 2

2.018 ori
<b>Un inginer Samsung atacă designul conceptual al lui Xiaomi Mi MIX 2</b>Deși fabulos, conceptul lui Philippe Starck pentru Xiaomi Mi Mix 2 atrage și critici - asta chiar din partea celor de la Samsung care afirmă lucruri destul de interesante. Este vorba despre un inginer sud-coreean ce susține faptul că în acest moment

În ultimele zile am văzut nişte design-uri conceptuale foarte arătoase pentru Xiaomi Mi MIX 2, unele propuse de designerul Philippe Starck şi de Benjamin Geskin. Evident au început să apară păreri împărţite despre aceste designuri şi un inginer de la Samsung a luat cuvântul.

Mi Mix 2

Angajatul Samsung a declarat că acel concept propus de Philippe Starck nu e realizabil cu actualele tehnologii şi componente. Bănuiesc că respectivul inginer ştie ce vorbeşte şi e în măsură să discute acest caz, pentru că la urma urmei Samsung e probabil furnizorul panoului de ecran edge to edge pentru Mi MIX 2. Se discută despre un screen to body ratio enorm de 95%, ceea ce e uriaş şi e o realizare care nu a mai fost atinsă până acum şi probabil nici depăşită după.

Judecând după randările lui Starck, viitorul flagship va avea o singură muchie bine definită, cea de jos, unde e inclusă camera frontală. În rest abordarea edge to edge merge până la extrem. Trebuie spus că angajatul Samsung citat mai sus este un fost inginer Samsung din China, devenit între timp tech blogger. El declară că lanţul de furnizori nu are capacitatea să livreze un astfel de display.

Are şi informaţii de la furnizori şi ştie că Mix 2 va avea cu adevărat o "bărbie" mai mică, dar muchiile vor fi cam ca la primul Mix. Corpul nu va fi fabricat din ceramică de data asta şi în loc de earpiece va fi folosit un mecanism piezoelectric. Se va schimba şi aspect ratio-ul de la 17:9 la 18:9. Evident, un concept e doar un concept şi nici nu ne aşteptăm ca terminalul să arate că în randarea lui Starck.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×