Marques Brownlee ne oferă primele sale impresii despre Xiaomi Mi Mix 2; YouTuber-ul pare încântat de noul smartphone

1.612 ori
<b>Marques Brownlee ne oferă primele sale impresii despre Xiaomi Mi Mix 2; YouTuber-ul pare încântat de noul smartphone</b>În cursul zilei de ieri a debutat în China și arătosul smartphone Xiaomi Mi Mix 2, terminal ce vine drept succesor pentru prima generație. În mod interesant produsul vine acum cu o diagonală mai mică, dar plusează la nivel de dotări hardware unde

Marques Brownleee e unul dintre cei mai simpatici YouTuberi din rândul celor care se ocupă cu recenzii de telefoane şi care cochetează cu tehnologia. Nu critică exagerat produsele, nici nu le copleşeşte cu laude şi ambalează recenziile şi testele sale într-un format prietenos. După ce a aruncat o privire asupra lui Essential Phone acum îl abordează pe proaspăt lansatul Xiaomi Mi Mix 2 şi primele impresii sunt pozitive.

Xiaomi Mi MiX 2

Încep prin a remarca că MBKHD e printre puţinii oameni care chiar pronunţa corect numele "Xiaomi". Avem ocazia să vedem în clipul de 6 minute şi o comparaţie cu primul Mi MIX, utilă pentru a ne face o idee legat de schimbarea formatului. Nou venitul are un ecran de 6 inch, "înghesuit" pe un corp destul de compact, după modelul Samsung şi LG de altfel.

Xiaomi Mi MiX 2

Marques vede schimbările făcute de Xiaomi unele care fac produsul mai comod şi mai uşor de cumpărat. Bărbia s-a micşorat, muchiile sunt ultrasubţiri, dar aderența nu e afectată. Telefonul stă excelent în mână şi muchiile laterale par totuşi destul de mari pentru a face handset-ul uşor de apucat. În spate avem un finisaj glossy, deci probabil că YouTuber-ul se joacă cu varianta cu corp din ceramică.

Amplasarea difuzorului, portului şi camerei e cam la fel ca la predecesor, doar că acum nu mai avem jack audio. A dispărut difuzorul piezoelectric, înlocuit de unul real de această dată. Camera selfie a rămas jos, ascunsă ceva mai bine şi mai greu de remarcat. Marques aminteşte de upgrade-ul de cameră principală, care acum vine cu OIS şi laudă şi viteza şi precizia scanner-ului de amprente din spate.

După ce trece în revistă specificaţiile ne reaminteşte că până la urma alegerea de a cumpăra acest produs se rezumă la un singur factor: dacă vă place sau nu MIUI. Vedem în clip şi ceva noutăţi la nivel de MIUI, precum multitasking-ul split screen, care lipsea de pe Mi MIX. E drept că aceasta nu e chiar o recenzie pursânge, dar ca un video cu prime impresii merită un "Like".

Se vede că telefonul a fost aşteptat cu nerăbdare şi în România, pentru că a început deja să primească preţuri de la retaileri la nivel internaţional şi local. Avem aici o listă cu preţuri şi vom mai adăuga altele pe măsură ce apar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×