Philips dezvăluie smartphone-urile Sapphire S616 și Sapphire Life V787; acestea vin cu tehnologia SoftBlue

1.121 ori
<b>Philips dezvăluie smartphone-urile Sapphire S616 și Sapphire Life V787; acestea vin cu tehnologia SoftBlue</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment ce a avut loc &icirc;n China, cei de la Philips au dezvăluit două noi terminale mobile denumite Sapphire S616, respectiv Life V787. Din c&acirc;te ni se dezvăluie, ambele device-uri sosesc cu o tehnologie numită...

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în China, cei de laPhilipsau dezvăluit două noi terminale mobile denumite Sapphire S616, respectiv Life V787. Din câte ni se dezvăluie, ambele device-uri sosesc cu o tehnologie numită SoftBlue, a cărui rol este acela de reducere a luminii de culoare albastră.

Din câte știți, acest tip de lumină este cea responsabilă de producerea unor leziuni ale retinei, contribuind totodată și la pierderea vederii. Prin tehnologia adusă de către Philips, beneficiem practic de un filtru prin care lumina albastră emisă de către ecran, scade cu până la 86%.

Revenind la telefoane, ni se dezvăluie că Sapphire S616 sosește cu display Full HD IPS de 5.5 inch, procesor octa-core Mediatek MT6753 tactat la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare + suport pentru carduri microSD de până la 128 GB. Avem la dispoziție suport dual-SIM și conectivitate 4G LTE.

Tot la capitolul specificații tehnice este inclusă camera foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f2/.0, cât și senzorul frontal de 5 megapixeli. Philips Sapphire S616 vine și cu o baterie de 3000 mAh la pachet.

Pe de altă parte, modelul Sapphire Life V787 se poate lăuda cu o baterie de 5000 mAh care ne promite până la 47 ore de autonomie în modul convorbire. La fel ca și în cazul modelului de mai sus, primim o cameră foto de 13 megapixeli, un display Full HD de 5.5 inch și 2 GB memorie RAM + 16 GB de stocare.

Singurul preț dezvăluit, este cel al modelului Sapphire S616, un smartphone ce va costa în jur de 222 dolari pe piața chineză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×