OnePlus lansează propria aplicaţie de fotografiere si editare numită Reflexion; Disponibilă gratuit in Play Store

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 694 ori
<b>OnePlus lansează propria aplicaţie de fotografiere si editare numită Reflexion; Disponibilă gratuit in Play Store</b>După lansarea lui OnePlus X de săptăm&acirc;na trecută, producătorul chinez mai are un debut imediat dupa, dar de această dată unul software. E vorba despre aplicaţia de fotografiere si editare Reflexion, pe care o detaliem mai jos. &nbsp;...

După lansarea lui OnePlus X de săptămâna trecută, producătorul chinez mai are un debut imediat dupa, dar de această dată unul software. E vorba despre aplicaţia de fotografiere si editare Reflexion, pe care o detaliem mai jos.

Aplicaţia a debutat de fapt la o zi după OnePlus X şi scopul lui Reflexion este să "prezinte lumea sub noi perspective". Acest software foloseşte ambele camere, astfel încât poate captura atât ce se afla în fata telefonului, cât şi ce se afla în spate, plus mediul din jur. Aplicaţia realizeaza un cadru folosind camera frontală şi abia apoi se ocupă de restul unghiurilor.

Reflexion

Reflexion are şi rolul de a edita şi amplasa fotografiile astfel încât să producă acea imagine "X". Apoi utilizatorul se poate juca cu contrastul şi armonia fotografiilor şi să îşi exprime personalitatea prin intermediul editărilor. Ideea este de a crea "reflecţii" unice pe care să le partajaţi cu familia şi prietenii. Interfaţa e foarte intuitivă şi aplicaţia suporta şi partajare prin Twitter, Facebook sau Instagram.

O descărcaţi de aici şi ea ocupă doar câţiva MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×