Philips I908 este Încă un model de smartphone octa core, vine cu o baterie cu capacitate crescută

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.479 ori
<b>Philips I908 este Încă un model de smartphone octa core, vine cu o baterie cu capacitate crescută</b>Philips I908 este un soi de varianta Mini a lui Philips 928, handset cu ecran de 6 inch și pentru o perioadă am crezut că acest model va dobora recordul de cel mai subțire handset din lume. Ne luasem după teaserul din imaginea de mai jos, dar se pare...

Philips I908 este un soi de varianta Mini a lui Philips 928, handset cu ecran de 6 inch și pentru o perioadă am crezut că acest model va dobora recordul de cel mai subțire handset din lume. Ne luasem după teaserul din imaginea de mai jos, dar se pare că e vorba doar de faptul că e mai subțire decât I928, grosimea lui fiind de 8.8 mm.

Ca de obicei pentru un Philips, terminalul dispune de o baterie cu capacitate ridicată, în acest caz una de 3000 mAh. Philips I908 va debuta în China întâi și vine cu un display Full HD de 5 inch, un procesor octa core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz și 2 GB RAM. La bord găsim și 16 GB memorie internă, un slot microSD, iar în spate se afla o cameră de 13 megapixeli. Acest model dispune de o cameră selfie de 5 megapixeli, Android 4.4 KitKat drept OS și este un device dual SIM.

Philips I908

în ce privește bateria de 3000 mAh, ea vine cu obișnuita tehnologie de top Philips, care îi asigură 45 de zile de funcționare în standby și 39 de ore de convorbiri. Produsul va fi disponibil din data de 21 iulie, cel puțin pe piața din China. Ar fi interesant să ajungă și în România acest produs, mai ales că modelele Philips Xenium se afla deja la noi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×