Philips i999 va costa 600$; telefonul sosește cu senzor de amprente și display QHD

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.246 ori
<b>Philips i999 va costa 600$; telefonul sosește cu senzor de amprente și display QHD</b>&Icirc;n luna octombrie a anului trecut aflam despre existența lui Philips i966, un smartphone de top ce sosea la pachet cu display QHD, 3 GB RAM și procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz. Din păcate acest model rula YunOS, un sistem de...

În luna octombrie a anului trecut aflam despre existența lui Philips i966, un smartphone de top ce sosea la pachet cu display QHD, 3 GB RAM și procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz. Din păcate acest model rula YunOS, un sistem de operare bazat pe Android Open Source și dezvoltat de o ramură a companiei chineze Alibaba.

Totuși, acum câteva zile am descoperit că cei de la Philips pregătesc un model foarte similar numit i999, telefon ce ar putea ajunge și în Europa ca urmare a renunțării la sistemul de operare YunOS. Potrivit certificării TENAA, acest produs va rula Android 4.4.3 KitKat cu interfața Philips UI aplicată peste.

Philips i999 va costa 600$; telefonul sosește cu senzor de amprente și display QHD

Philips i999 aduce aceleași dotări ca și i966, specificații printre care se află un display QHD de 5.5 inch, 3 GB RAM, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală Sony de 20-megapixeli cu deschidere f/1.8. Telefonl de față aduce la pachet și un scanner pentru amprente.

Din câte se pare, prețul acestui model va fi de aproximativ 600$.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×