Noul sediu Samsung din Silicon Valley adoptă o arhitectură SF, are o sală de fitness “în cer”

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.835 ori
<b>Noul sediu Samsung din Silicon Valley adoptă o arhitectură SF, are o sală de fitness “în cer”</b>Deşi nu e chiar OZN-ul Apple, noul sediu Samsung din Silicon Valley arată totuşi puţin SF. &Icirc;mi aminteşte foarte mult de clădirile Federaţiei din filmul "Star Trek Into Darkness", ceea ce nu e puţin lucru. &nbsp; &Icirc;n ultimii ani Samsung...

Deşi nu e chiar OZN-ul Apple, noul sediu Samsung din Silicon Valley arată totuşi puţin SF. Îmi aminteşte foarte mult de clădirile Federaţiei din filmul "Star Trek Into Darkness", ceea ce nu e puţin lucru.

În ultimii ani Samsung a lucrat îndeaproape cu marile firme din Silicon Valley, având nevoie să îşi stabileasca o bază de operare în acea zonă. Noul sediu i-a costat 300 de milioane de dolari, iar firma de arhitectură din spatele proiectului afirma că lucrările sunt în proporţie de 85% gata. Au mai rămas de finisat interioarele şi vegetaţia externă.

Noul sediu Samsung din Silicon Valley adopta o arhitectură SF, are o sala de fitness “in cer”

Acest complex de 10 etaje are un "centru de fitness în cer", aşa cum îl numesc dezvoltatorii, dar şi o cameră eco-friendly pentru testele pe semiconductori. În total spaţiul dedicat birourilor este de 102.000 metri pătraţi, ceea ce e foarte impresionant. Compania are intenţia să se axeze pe cercetare şi dezvoltare aici în zona semiconductor, dar şi marketing şi vânzări.

Noul sediu Samsung din Silicon Valley adopta o arhitectură SF, are o sala de fitness “in cer”

Turnurile principale sunt fabricate din metal alb şi sticlă transparentă şi există aici şi un data center gigantic. Aruncaţi o privire asupra planurilor în acest PDF.

Noul sediu Samsung din Silicon Valley adopta o arhitectură SF, are o sala de fitness “in cer”

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×