Philips Încă fabrică telefoane! Philips W920, un nou smartphone Android cu design plăcut

Autor:  | Publicat în:  Philips 2.660 ori
<b>Philips Încă fabrică telefoane! Philips W920, un nou smartphone Android cu design plăcut</b>în cazul în care nu știați și Philips se număra printre companiile care produc telefoane mobile. și unele nu arată deloc rău... este și cazul lui Philips W920, un handset Android cu design elegant și plăcut. Terminalul poate fi admirat mai...

în cazul în care nu știați și Philips se număra printre companiile care produc telefoane mobile. și unele nu arată deloc rău... este și cazul lui Philips W920, un handset Android cu design elegant și plăcut. Terminalul poate fi admirat mai jos, iar în rândurile următoare aflați și cum stă la capitolul specificații.

Philips W920 măsoară 12 mm în grosime, cântărește destul de mult (180 de grame) și vine cu un display de 4.3 inchi cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Handsetul mai vine și cu o cameră de 5 megapixeli cu autofocus, un procesor Qualcomm Snapdragon S1 puțin cam învechit cu frecvența de 1 GHz, plus 512 MB RAM. OS-ul ales pe acest smartphone este Android 2.2 Froyo și sper că update-ul la Gingerbread va avea loc cât mai rapid.

Memoria internă este de doar 120 MB, dar telefonul are și slot pentru carduri microSD, pentru cei care doresc mai mult. în ce privește conectivitatea, avem la dispoziție 3G, WiFi și Bluetooth. Per total, acesta nu este un telefon high end, dar cu prețul potrivit el ar putea fi Androidul din buzunarul publicului de masă, care opta doar pentru handseturi Nokia cu S40 până acum.

Philips W920

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×