Allview Q2 Cloud, un nou telefon business dual SIM cu tastatura QWERTY și suport 3G

4.893 ori
<b>Allview Q2 Cloud, un nou telefon business dual SIM cu tastatura QWERTY și suport 3G</b>Allview tocmai a anunțat astăzi lansarea telefonului Q2 Cloud, un handset business dotat cu tastatura QWERTY, conectivitate 3G și alte funcții pe care le aflați în rândurile următoare. Hai să vedem cum arată acest nou telefon deocamdată: &nbsp;...

Allview tocmai a anunțat astăzi lansarea telefonului Q2 Cloud, un handset business dotat cu tastatura QWERTY, conectivitate 3G și alte funcții pe care le aflați în rândurile următoare. Hai să vedem cum arată acest nou telefon deocamdată:

Allview Q2 Cloud oferă posibilitatea de sincronizare, vine cu funcție hotspot, o cameră de 3.2 megapixeli și conecitvitate WiFi și Bluetooth. Noul device Allview suporta rularea simultan a mai multor aplicații Java și vine și cu opțiunea Push & Go (deschide instant aplicații prestabilite), printre altele. De apreciat la acest telefon este sincronizarea automată, care vă va permite să aduceți la zi agenda, calendarul, sarcinile din telefon, folosind un server de sincronizare (Goosync, Hotmail și altele).

Telefonul permite și transmiterea de activități în calendarul Microsoft Outlook al partenerilor, astfel că puteți stabili întâlniri de afaceri mai ușor, dacă vreți. Q2 Cloud atinge o viteză de transfer în 3G de 7.2 Mbps, iar funcția de hotspot este binevenită, transformând telefonul într-un router pentru până la încă 8 utilizatori. Aveți la dispoziție și posibilitatea de apelare video.

Handsetul vine cu 3 aplicații presetate: AplyStore (magazin de aplicații Allview), News și Stunnel. Găsiți telefonul la magazinele partenere și online la prețul de 499 de lei, dacă v-am stârnit interesul. Mai multe detalii și pe site-ul Allview.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×