Philips S301, un smartphone cu display de 4 inch și procesor dual-core disponibil În China la un preț de 70$

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.324 ori
<b>Philips S301, un smartphone cu display de 4 inch și procesor dual-core disponibil În China la un preț de 70$</b>De curând, pe piața din China, cei de la Philips au introdus smartphone-ul accesibil numit Philips S301. Acesta va fi încadrat în categoria celor mai accesibile terminale de pe piață, prețul acestuia fiind de doar 70$. Deși acest preț ne face să...

De curând, pe piața din China, cei de la Philips au introdus smartphone-ul accesibil numit Philips S301. Acesta va fi încadrat în categoria celor mai accesibile terminale de pe piață, prețul acestuia fiind de doar 70$. Deși acest preț ne face să ne gândim la dotări foarte modeste, aflați că nu este cazul.

Philips S301 oferă un display IPS de 4 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, un procesor dual-core MediaTek MT6572M tactat la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie de stocare, o cameră foto de 5 megapixeli ce dispune de bliț LED și autofocus, cât și o cameră foto secundară de 0.3 megapixeli.

Philips S301, un smartphone cu display de 4 inch și procesor dual-core disponibil În China la un preț de 70$

De asemenea, aflăm că acest terminal rulează sistemul de operare Android peste care a fost aplicată interfața YunOS și faptul că ni se oferă la pachet o baterie de 1400 mAh. Pentru moment prețul lui Philips S301 va fi de doar 70$ ca urmare a unui discount special, urmând ca apoi prețul să revină la suma de 96$. Din păcate el este disponibil deocamdată doar in China..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×