Elements Epic Heroes review (HTC Desire 816): action RPG cu grafică colorată și elemente solide de MMORPG (Video)

1.443 ori
<b>Elements Epic Heroes review (HTC Desire 816): action RPG cu grafică colorată și elemente solide de MMORPG (Video)</b>E bizar că nu am auzit de acest joc până acum, mai ales că el are toate șansele să fie un MMORPG peste Chaos & Order și la nivel de WoW pe mobil. Acest titlu a fost testat de mine pe HTC Desire 816, iar acest joc este disponibil gratuit. &nbsp;...

E bizar că nu am auzit de acest joc până acum, mai ales că el are toate șansele să fie un MMORPG peste Chaos & Order și la nivel de WoW pe mobil. Acest titlu a fost testat de mine pe HTC Desire 816, iar acest joc este disponibil gratuit.

Avem de-a face cu un action RPG, care va permite să folosiți o serie de creaturi desenate în stil desen animat. Puteți construi echipe de personaje, să vă alegeți un erou și să îl personalizați cu accesorii pe care le cumpărați din satul vostru de bastina. Veți avea nevoie de o conexiune online pentru a juca Elements Epic Heroes și veți putea folosi poțiuni de mana și HP, dar și Scrolls pentru atacuri speciale.

Elements Epic Heroes

Puteți face echipă cu alți 4 jucători reali pentru a vă bate cu câte un boss și există și o zonă specială în joc numită SkyRock, unde se adună toți jucătorii și există aici și un chat și posibilitatea de a participa la lupte la comun. Controlul e simplu și e pe bază de apăsare pe ecran pentru a mișca personajul către un punct pe harta și tap pe inamici pentru a-i ataca. Aveți și abilități speciale, precum atacuri cu foc, creșterea de damage sau un scut special ca o barieră în jurul personajelor.

Puteți folosi inele care oferă damage și viața în plus, cumpăra poțiuni și veți interacționa cu mii de jucători. Există 100 de etaje în SkyRock și le puteți explora pe mai toate și sigur veți găsi jucători de nivelul vostru. Grafica arată foarte bine și muzica de fundal e destul de înălțătoare, deși repetitiva. Personajele din "satul" vostru vă vor da noi questuri în fiecare zi pentru a obține bani și itemuri.

Personal aleg acest joc în locul lui Order & Chaos. îi acord o notă de 9.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

HTC Desire 816 prețuri actualizate:

Elements Epic Heroes review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×