Allview E2 Living, unul dintre cele mai accesibile terminale dual-sim cu Android disponibil acum prin eMAG; vine la pachet cu un card microSD de 16 GB Cadou!

2.400 ori
<b>Allview E2 Living, unul dintre cele mai accesibile terminale dual-sim cu Android disponibil acum prin eMAG; vine la pachet cu un card microSD de 16 GB Cadou!</b>Anunțat oficial la mijlocul lunii trecute, iată că Allview E2 Living a început să își facă apariția în magazinele de specialitate. Un magazin online unde poate fi găsit acest nou produs este și eMAG, retailer ce afișează un preț de doar 449...

Anunțat oficial la mijlocul lunii trecute, iată că Allview E2 Living a început să își facă apariția în magazinele de specialitate. Un magazin online unde poate fi găsit acest nou produs este și eMAG, retailer ce afișează un preț de doar 449 lei pentru versiunea în varianta de culoare negru sau alb.

Astfel, acest device poate fi încadrat în categoria unora dintre cele mai accesibile terminale dual-sim cu Android de pe piață. Allview E2 Living aduce un display IPS de 4 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, un procesor dual-core tactat la 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Mai primim un GPU Mali-400MP, o cameră foto principală de 3.2 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 0.3 megapixeli. Printre funcțiile cele mai atractive oferite de acest terminal se numără și cele două difuzoare stereo situate în partea din față, componente ce promit o redare audio de înaltă calitate. Aflați că la achiziția acestuia veți primi cadou și un card microSD de 16 GB!

Prețuri Allview E2 Living:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×