Motorola pregătește un eveniment împreună cu Verizon pentru data de 27 octombrie; noi modele Droid ar putea fi lansate

Autor:  | Publicat în:  Motorola 400 ori
<b>Motorola pregătește un eveniment împreună cu Verizon pentru data de 27 octombrie; noi modele Droid ar putea fi lansate</b>Dacă vă numărați printre cei pasionați de telefoanele Motorola, și mai ales de cele din gama Droid, atunci ziua de 27 octombrie va fi cu siguranță una pe care să o notați &icirc;n calendar. Aflați că Motorola plănuiește un eveniment de...

Dacă vă numărați printre cei pasionați de telefoanele Motorola, și mai ales de cele din gama Droid, atunci ziua de 27 octombrie va fi cu siguranță una pe care să o notați în calendar. Aflați că Motorola plănuiește un eveniment de presă în acestă zi, conferință organizată alături de operatorul american Verizon.

Potrivit invitației ce a fost trimisă către presă, Motorola va organiza acest eveniment pe 27 octombrie în New York, începând cu ora 17:00 (ora României). De asemenea, invitația sosește și cu o mică descriere ce face referire la faptul că toate acele așteptări pe care le avem de la un telefon, se vor schimba de acum înainte.

Printre device-urile ce urmează a fi dezvăluite în această zi de 27 octombrie, s-ar putea număra Droid Maxx 2, cât și Droid Turbo 2, terminale care ar putea sosi cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×