Philips W6618, un nou terminal ce vine să redefinească termenul de autonomie prin intermediul unei baterii de 5300 mAh

2.366 ori
<b>Philips W6618, un nou terminal ce vine să redefinească termenul de autonomie prin intermediul unei baterii de 5300 mAh</b>Probabil cu toții știm faptul că cei de la Philips s-au făcut remarcați în ultimii ani pe piața de smartphone-uri prin lansarea unor device-uri ce au venit cu baterii foarte puternice, terminale cunoscute sub numele de Philips Xenium. Un astfel de...

Probabil cu toții știm faptul că cei de la Philips s-au făcut remarcați în ultimii ani pe piața de smartphone-uri prin lansarea unor device-uri ce au venit cu baterii foarte puternice, terminale cunoscute sub numele de Philips Xenium. Un astfel de model este și Philips W6618, smartphone care deși este încadrat în categoria low-end, reușește să ofere o baterie uriașă de 5300 mAh.

Pe lângă bateria de mare capacitate, Philips reușește să ofere și specificații destul de acceptabile pe acest device. Printre acestea se numără un display qHD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

Philips W6618, un nou terminal ce vine să redefinească termenul de autonomie prin intermediul unei baterii de 5300 mAh

De asemenea, telefonul mai aduce la pachet o cameră foto de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean. Deși majoritatea se așteaptă ca un astfel de terminal cu baterie de 5300 mAh să fie destul de greu și gros, aflați că acesta reușește să măsoare 11.4 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×