HTC promite o evolutie uriașă a tehnologiei În domeniul foto În următorul an!

1.605 ori
<b>HTC promite o evolutie uriașă a tehnologiei În domeniul foto În următorul an!</b>în cadrul unui interviu cu Vodafone UK, Symon Whitehor de la HTC (expert în camere) a prezis o evolutie uriașă a tehnologiei foto în următoarele 12-18 luni. E vorba strict despre optica de pe telefoanele mobile și nu despre camerele de sine...

în cadrul unui interviu cu Vodafone UK, Symon Whitehor de la HTC (expert în camere) a prezis o evolutie uriașă a tehnologiei foto în următoarele 12-18 luni. E vorba strict despre optica de pe telefoanele mobile și nu despre camerele de sine stătătoare.

Whitehor afirmă că HTC încearcă să ajungă la o performanță similară cu a camerelor foto, acolo unde o singură lentilă poate costa mii de lire sterline. E drept că smartphone-urile au transformat camerele point and shoot în obiecte inutile în ziua de azi, când vine vorba de portabilitate și performanță, dar se poate merge mai sus de atât, la competiția cu DSLR-urile.

Scopul lui Whitehor și al echipei sale este de a face uitată nevoia unei camere foto separată de telefon. Zoomul optic e citat ca o funcție importantă, iar expertul declară că HTC are nevoie să rafineze tehnologia pe viitor. HTC are ambiții mari, dar având în vedere ca noul lor One M8 renunță la stabilizare optică și oferă în mare aceeași experiență foto ca și HTC One, aș spune că ambiția nu se manifestă încă în lucruri reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×