Philips Xenium 9@9 merg 40 de zile și 40 de nopți

3.393 ori
<b>Philips Xenium 9@9 merg 40 de zile și 40 de nopți</b>Se cere mult de la telefoanele mobile din ziua de azi, iar viața bateriei devine o problemă din ce în ce mai spinoasă. Philips aduce concret viață nouă industriei prin anunțarea unei noi linii de telefoane &ndash; seria Xenium 9@9 &ndash; ce...

Se cere mult de la telefoanele mobile din ziua de azi, iar viața bateriei devine o problemă din ce în ce mai spinoasă. Philips aduce concret viață nouă industriei prin anunțarea unei noi linii de telefoane – seria Xenium 9@9 – ce oferă 40 zile și 40 nopți de durată a bateriei pe stand-by la o singură încărcare. Este într-adevăr mult, mai ales dacă ne gândim că și cel mai palavragiu utilizator poate să vorbească doar 10 ore.

De la stânga la dreapta, Xenium 9@9a, 9@9d, și9@9t. Toate sunt de tip candybars cu tastaturi asemănătoare, dar după cum vă așteptați probabil, cu cât mai mare este litera cu atât mai multe sunt opțiunile. Modelul 9@9a este cel telefonul cel mai de bază dintre toate cu conectivitate cu bandă dublă GSM (900/1800), display OLED 1.5 inch, memorie de 2MB și sunete polifonice. Acestea fiind spuse, acesta este cel mai bun ca durată de viață a bateriei dintre cele trei.

Cu un pas înainte față de anteriorul, este modelul 9@9d cu camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth, Java 2.0, și 18MB memorie. Acesta are aproximativ 30 de zile de standby. și la sfârșit dar cu siguranță nu cel mai puțin important este modelul 9@9t, cu ecran tactil 128x160, MP3 player, recunoaștere a scrisului, memorie extensibilă miniSD și funcționalitate asemănătoare unui smartphone. Este interesant faptul că nu are Bluetooth și nici IrDA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×