LG SV260 citește mesajele SMS cu voce tare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.390 ori
<b>LG SV260 citește mesajele SMS cu voce tare</b>Dacă sunteți un om de afaceri și doriți un telefon care să vă fie de un real folos, modelul LG SV260 Premium Folder ar putea fi cea mai bună alegere. Ce deosebește acest telefon mobil de celălalte, este opțiunea Motiquette (Mobile Etiquette) ce...

Dacă sunteți un om de afaceri și doriți un telefon care să vă fie de un real folos, modelul LG SV260 Premium Folder ar putea fi cea mai bună alegere.

Ce deosebește acest telefon mobil de celălalte, este opțiunea Motiquette (Mobile Etiquette) ce oferă posibilitatea unei comunicări doar prin text atunci când vă aflați la o importantă ședință a consiliului.

în cazul în care vă deplasați cu mașina spre o întâlnire de afaceri, puteți să activați funcția Text-To-Speech ce citește mesajele SMS cu voce tare.

Vă relaxează cu MP3 player-ul inetgrat, face fotografii cu o cameră de 1.3 megapixeli, și vă ajută la traduceri cu dicționarul electronic din dotare. și ca să nu pierdeți vreo întâlnire, “secretariatul vocal” vă comunică întâlnirile din agenda și programul zilei.

Informații însă cu privire la preț sau disponibilitate încă nu au fost făcute publice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×