Philips Xenium W3568, un nou telefon Android cu baterie de top

Autor:  | Publicat în:  Philips 2.176 ori
<b>Philips Xenium W3568, un nou telefon Android cu baterie de top</b>Cei de la Philips sunt renumiți pentru smartphone-urile cu baterii de capacitate înalta din portofoliul lor, iar astăzi descoperim un nou terminal de acest gen. E vorba despre Philips Xenium W3568, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp;...

Cei de la Philips sunt renumiți pentru smartphone-urile cu baterii de capacitate înalta din portofoliul lor, iar astăzi descoperim un nou terminal de acest gen. E vorba despre Philips Xenium W3568, pe care îl puteți admira mai jos.

Smartphone-ul vine cu procesor dual core de 1.2 GHz și rulează Android 4.2. Dotările sale includ un display touch WVGA de 4 inch și e vorba despre un TFT aici. W3568 este dotat cu o baterie de capacitate relativ mare și vine cu o tehnologie de nouă generație pentru economisirea energiei acesteia. Avem la bord o unitate de 2000 mAh, care asigură până la 13 ore de convorbiri și până la 8 ore de web surfing.

Philips Xenium W3568 este un terminal dual SIM, vine și cu WiFi și funcție de hotspot mobil, iar în spatele său se afla o cameră de 3 MP. Acest model măsoară 11.95 mm în grosime și cântărește 134 de grame. Utilizatorul beneficiază de 2.5 GB memorie internă, slot microSD cu suport pentru până la 32 GB, iar telefonul sosește întâi în Rusia la prețul de 155 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×