Philips Xenium X620, telefonul cu baterie ultra-rezistenta

3.348 ori
<b>Philips Xenium X620, telefonul cu baterie ultra-rezistenta</b>Ne asteptam ca Philips sa impresioneze publicul cu un handset cu touchscreen, dar iata ca producatorul a decis sa faca o lansare adresata pietii mid-end-urilor, sub forma lui Xenium X620. Telefonul soseste cu un display de 2.4 inchi (QVGA), USB 1.1 si o...

Ne asteptam ca Philips sa impresioneze publicul cu un handset cu touchscreen, dar iata ca producatorul a decis sa faca o lansare adresata pietii mid-end-urilor, sub forma lui Xenium X620.

Telefonul soseste cu un display de 2.4 inchi (QVGA), USB 1.1 si o incredibila baterie care ofera 12 ore de convorbire. Da, ati citit bine... Veti putea vorbi jumatate de azi la acest telefon, depasind cu mult performantele celor mai celebre telefoane Nokia, Sony Ericsson sau Motorola.

Restul specificatiilor sunt modeste, incluzand o camera de 3.2 megapixeli, un player MP3/WMA, un slot pentru carduri microSDHC, Bluetooth si suport pentru conectivitate quad-band GSM si EDGE. Este foarte probabil ca Xenium X620 sa nu paraseasca vreodata Rusia si China, iar in ce priveste pretul, nu avem inca vreo informatie.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×