LG lanseaza noul telefon cu functii TV LU1400

Autor:  | Publicat în:  LG 1.694 ori
<b>LG lanseaza noul telefon cu functii TV LU1400</b>LG Korea a lansat cu cateva zile in urma un nou handset cu suport pentru servicii de televiziune digitala DMB TV pe piata Koreana. Telefonul poarta numele de LU1400 si poate fi admirat mai jos. Handsetul dispune de un ecran LCD de 2.8 inchi, cu rezolutie...

LG Korea a lansat cu cateva zile in urma un nou handset cu suport pentru servicii de televiziune digitala DMB TV pe piata Koreana. Telefonul poarta numele de LU1400 si poate fi admirat mai jos.

Handsetul dispune de un ecran LCD de 2.8 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera de 3 megapixeli si functia "OZ services", oferita de LG Telecom. Aceasta permite accesarea rapida a serviciilor disponibile pe telefon, prin intermediul unui singur icon al interfatei. Observati faptul ca orientarea display-ului lui LG LU1400 se poate schimba cu 90 de grade, pentru a permite o mai buna vizionare a programelor TV.

In plus, handsetul foloseste un mecanism navigational, plasat sub ecran si o tastatura alfanumerica. LU1400 in Europa? Probabil nu prea curand, de vreme ce serviciile de televiziune mobila sunt in curs de dezvoltare pe "Batranul Continent".

Sursa: Akihabaranews.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×