Viitorul TouchWiz primeşte un demo detaliat, în varianta beta; Va debuta pe Galaxy Note 7 în curând (Video)

2.459 ori
<b>Viitorul TouchWiz primeşte un demo detaliat, în varianta beta; Va debuta pe Galaxy Note 7 în curând (Video)</b>Odată cu noul phablet Samsung Galaxy Note 7 este așteptată să sosească și o nouă versiune a lui TouchWiz, interfață care apare va fi numită acum Grace UX. Vedem astăzi două capturi de ecran din noua versiune, dar și un clip video în care putem remarca

Samsung Galaxy Note 7 e aşteptat la începutul lunii august şi printre noutăţile pe care le vom vedea pe noul phablet ar trebui să se numere şi o variantă fresh de TouchWiz. Aşa numita nouă interfaţa Grace UX a primit un demo mai jos, în faza beta.

Acest clip video în limba italiană merită urmărit pentru a descoperi care sunt noutăţile din interfaţa ce va sosi pe Note 7. Se remarcă modificări la nivel estetic în special în zona de setări, parcă acum mai aerisita şi mai simplă. În general noul TouchWiz pare a merge pe o abordare mai curată, mai aerisită şi cu nişte culori mai puţin fistichii decât în trecut.

Widgeturile au primit o fereastră de căutare şi funcţia de dezinstalare chiar. Samsung a preferat o abordare transparentă pentru widgeturi şi oferă şi posiblitatea de a selecta un fundal alb sau negru pentru widget, dar şi gradul de transparență. Există şi câteva schimbări la nivel de iconografie şi îmi face impresia că aplicaţia Gallery a primit un icon nou, cam copilăros ce e drept, cu o steluță ca pictograma.

Testerul care analizează acest nou TouchWiz a declanşat şi meniuri speciale care se activează printr-un swipe în sus pe iconuri. Ele amintesc de funcţiile declanşate printr-o apăsare mai puternică în 3D Touch, un posibil indiciu legat de functiile lui Note 7. În mod surprinzător, zona Quick Settings îmi aduce aminte cumva de Windows 10 prin abordare şi colorit, ca şi întreaga zonă de Setări.

Aceasta din urmă poate fi descrisă cel mai bine drept Windows 10 meets Emotion UI de la Huawei. Nu am observat schimbări uriaşe la nivel de interfață a camerei, dar reviewerul nici nu a insistat pe ele. Aşteptăm acum şi varianta finală pentru a emite judecaţi de valoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×