PwnageTool 2.0.3 deblocheaza iPhone OS 2.0.2

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.373 ori
<b>PwnageTool 2.0.3 deblocheaza iPhone OS 2.0.2</b>Daca ati asteptat pana acum pentru a face update-ul la OS-ul iPhone 2.0.2, de teama ca veti pierde toate aplicatiile de pe telefonul dumneavoasta deblocat, a venit momentul instalarii noului firmware. . iPhone Dev Team tocmai a lansat PwnageTool 2.0.3,...

Daca ati asteptat pana acum pentru a face update-ul la OS-ul iPhone 2.0.2, de teama ca veti pierde toate aplicatiile de pe telefonul dumneavoasta deblocat, a venit momentul instalarii noului firmware.

.

iPhone Dev Team tocmai a lansat PwnageTool 2.0.3, care ofera un proces complet de "jailbreak" pentru firmware-ul terminalului dumneavoastra iPhone. De mentionat este faptul ca acest soft nu va ofera sansa de a debloca telefonul in toate retelele, dar macar veti avea o libertate totala in ce priveste instalarea aplicatiilor de tot soiul.

Pe lista specificatiilor lui PwnageTool 2.0.3 se afla suportul pentru firmware-ul iPhone/iPod Touch 2.0.2 5C1, o versiune updatata a lui Installer.app beta 6 si o localizare .de pentru vorbitorii de limba germana. Retineti faptul ca exista probleme la procesul de jailbreak efectuat cu acest soft de pe Windows.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×