PwnageTool 2.0.3 deblocheaza iPhone OS 2.0.2

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.389 ori
<b>PwnageTool 2.0.3 deblocheaza iPhone OS 2.0.2</b>Daca ati asteptat pana acum pentru a face update-ul la OS-ul iPhone 2.0.2, de teama ca veti pierde toate aplicatiile de pe telefonul dumneavoasta deblocat, a venit momentul instalarii noului firmware. . iPhone Dev Team tocmai a lansat PwnageTool 2.0.3,...

Daca ati asteptat pana acum pentru a face update-ul la OS-ul iPhone 2.0.2, de teama ca veti pierde toate aplicatiile de pe telefonul dumneavoasta deblocat, a venit momentul instalarii noului firmware.

.

iPhone Dev Team tocmai a lansat PwnageTool 2.0.3, care ofera un proces complet de "jailbreak" pentru firmware-ul terminalului dumneavoastra iPhone. De mentionat este faptul ca acest soft nu va ofera sansa de a debloca telefonul in toate retelele, dar macar veti avea o libertate totala in ce priveste instalarea aplicatiilor de tot soiul.

Pe lista specificatiilor lui PwnageTool 2.0.3 se afla suportul pentru firmware-ul iPhone/iPod Touch 2.0.2 5C1, o versiune updatata a lui Installer.app beta 6 si o localizare .de pentru vorbitorii de limba germana. Retineti faptul ca exista probleme la procesul de jailbreak efectuat cu acest soft de pe Windows.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×