Pilula de fun: momentul ăla când "OK Google" nu e o comandă deloc OK şi provoacă haos

1.267 ori
<b>Pilula de fun: momentul ăla când "OK Google" nu e o comandă deloc OK şi provoacă haos</b>În cadrul evenimentului Google de acum câteva zile cea mai folosită expresie a fost cu siguranță - OK Google - o comandă vocală care a activat mai toate smartphone-urile din jur, dar și pe cele ale privitorilor de streaming live. Imaginați-vă o asemenea

V-a fost dor de pilula de fun? Rubrica patentată la Mobilissimo.ro în perioada 2008-2009, ea face o revenire azi, de dragul lui "OK Google". Se pare că această comandă vocală a stârnit rumoare în casele, maşinile şi vieţile celor care se uitau la lansarea lui Google Pixel.

Imaginaţi-vă milioane de telefoane activate cu comanda "OK Google", rostită pe scenă în cadrul evenimentului de marţi. Şi cei prezenţi în public au fost amuzaţi/stânjeniţi de aceste comenzi, sute de telefoane luând-o razna la fiecare rostire a cuvintelor magice. Nici "deschide-te Sesam" nu a provocat atâtea probleme în istorie sau "Şi tu Brutus!?" al lui Iulius Cezar, precum aceste cuvinte.

Numeroşi privitori ai evenimentului de pe tot globul afirmau că auzeau smartphone-urile cum li se activează, ceea ce poate fi minim creepy dacă ai casa goală şi mai e şi noapte în zona ta pe glob. Ar fi bună aici o funcţie similară cu cea a lui Siri, care să recunoască doar vocea posesorului telefonului. Uneori recunoaşterea vocală poate fi enervantă şi nici nu vreau să mă gândesc ce haos ar fi într-o sală de cinema unde s-ar auzi "OK Google", mai ales vreun IMAX cu sute de locuri.

Mâine-poimâine vom avea telefoane care incep un dialog prin Google Now și vorbesc cu orele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×