LG G6 ar putea fi echipat cu asistentul vocal Google Assistant (Zvon)

1.089 ori
<b>LG G6 ar putea fi echipat cu asistentul vocal Google Assistant (Zvon)</b>Sud-coreenii de la LG Electronics nu se lasă mai prejos și aparent ar pregăti și ei un terminal flagship echipat cu un asistent vocal. În loc să dezvolte un asemenea software de la zero, LG a decis să apeleze la Google pentru integrarea lui Google Assista

De vreme ce rivalul sud-coreean Samsung pregătește lansarea flagship-ului Galaxy S8 cu asistentul virtual Bixby la bord, iată că și cei de la LG se gândesc la introducerea unui asemenea produs software pe viitorul lor terminal high-end. Potrivit unor surse din Coreea de Sud, LG Electronics ar urma să includă asistentul virtual Google Assistant la pachet pe modelul G6.

Aceasta este cu siguranță o soluție mult mai simplă decât dezvoltarea de la zero a unui asemenea asistent virtual, lucru ce necesită timp și desigur investiții majore. După cum bine știți, Google Assistant este integrat pe telefoanele Google Pixel și Google Pixel XL, dar și în aplicația de mesagerie Allo și în device-urile Google Home.

Posibil ca asistentul virtual să își facă apariția și în Android Wear 2.0, sistem de operare destinat terminalelor purtabile ce urmează a fi dezvăluit pe data de 9 februarie odată cu două noi smartwatch-uri. Aflăm cu certitudine dacă LG G6 vine cu Google Assistant la bord pe data de 26 februarie când LG are pregătit un eveniment de presă în Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×