Pixul GSM, ajutorul studentilor care copiaza, acum disponibil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.256 ori
<b>Pixul GSM, ajutorul studentilor care copiaza, acum disponibil</b>Un nou accesoriu care va ajuta studentii sa treaca examenele grele, a fost lansat astazi. Pe numele sau GSM Pen, acest "pix" destul de gros indeplineste rolul de microfon, el comunicand cu telefonul din buzunar, in vreme ce raspunsurile vor sosi prin...

Un nou accesoriu care va ajuta studentii sa treaca examenele grele, a fost lansat astazi. Pe numele sau GSM Pen, acest "pix" destul de gros indeplineste rolul de microfon, el comunicand cu telefonul din buzunar, in vreme ce raspunsurile vor sosi prin intermediul castii din urechea micului trisor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati acest "pix" la telefon si sa efectuati sau primiti apeluri, dupa cum faceti de obicei. Gadgetul este bazat pe tehnologia Bluetooth, iar GSM Pen se conecteaza la terminalul mobil exact ca un headset. Casca folosita pentru receptionarea informatiilor primeste semnal de la telefon, prin intermediul "pixului" GSM.

Pretul acestui gadget este de 219 euro, desi el va fi nepretuit pentru cei care urmeaza cursurile unei facultati foarte grele. O solutie incorecta, dar parca totusi mai onesta decat spagile sau diplomele false, nu-i asa?

[Via: Mobilewhack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×