iEggs, un joc de Paste pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.010 ori

Daca sunteti posesor de iPhone si va aflati in cautarea unui joc in tema cu sarbatorile pascale, va recomandam sa aruncati o privire asupra lui iEggs, produs de Permeative Technologies. Acest titlu este disponibil gratuit prin App Store de ieri, sub forma...

Daca sunteti posesor de iPhone si va aflati in cautarea unui joc in tema cu sarbatorile pascale, va recomandam sa aruncati o privire asupra lui iEggs, produs de Permeative Technologies.

iEggs

Acest titlu este disponibil gratuit prin App Store de ieri, sub forma de bonus special de Paste. Jocul este foarte simplu: el presupune transportarea a 10 oua de pe pamant pana in cuibul unei pasari, aflat intr-un pom, fara a le scapa. Pentru a debuta in acest joc, va trebui doar sa atingeti ecranul pentru a arunca primul ou in aer.

Acesta va trebui aruncat in asa fel incat sa aterizeze in cosul transportat de pasarea care planeaza deasupra. Pe masura ce evoluati si urcati in pomul din nivelul respectiv, veti prinde oul in mai multe cosuri, iar fiecare saritura va fi mai dificila. Pentru ca lucrurile sa fie mai interesante exista si o lista cu scoruri globale, pentru a va compara cu ceilalti jucatori.

[Via: Intomobile.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×