Plan tarifar Cosmote pentru persoane cu dizabilități - "Alături de tine", o inițiativă lăudabilă!

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.979 ori
<b>Plan tarifar Cosmote pentru persoane cu dizabilități - "Alături de tine", o inițiativă lăudabilă!</b>Cosmote România a anunțat astăzi lansarea unui plan tarifar pentru persoanele cu dizabilități, noua ofertă purtând numele de "Alături de Tine". Cu acest plan tarifar, utilizatorii pot comunica nelimitat în regim voce și text în rețea și...

Cosmote România a anunțat astăzi lansarea unui plan tarifar pentru persoanele cu dizabilități, noua ofertă purtând numele de "Alături de Tine". Cu acest plan tarifar, utilizatorii pot comunica nelimitat în regim voce și text în rețea și beneficiază și de 50 de minute naționale și internaționale, toate acestea la prețul de 4.5 euro pe lună.

în plus, clienții primesc și un număr nelimitat de minute în rețea pentru apelurile către Romtelecom. Există și un bonus de portabilitate de include 30 de minute naționale și internaționale, asta dacă noul client va porta numărul de telefon din altă rețea în Cosmote România și va activa planul tarifar "Alături de Tine" pentru o perioadă de 2 ani.

încă 10 minute naționale sunt oferite pentru activările fără subvenție pentru telefonul mobil, iar planul tarifar "Alături de Tine" va fi disponibil până pe 15 iunie 2011, cu posibilitatea de extindere. Oferta este adresată utilizatorilor cu dizabilități de nivelurile 1-5 și 8-10, conform Certificatului de încadrare al gradului de handicap. Mai multe detalii aflați de pe site-ul Cosmote.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×