HTC Desire S Își face intrarea În redacția Mobilissimo - iată unboxingul (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.298 ori
<b>HTC Desire S Își face intrarea În redacția Mobilissimo - iată unboxingul (Video)</b>HTC Incredible S a trecut deja prin redacția noastră, experiența soldându-se cu o recenzie video și cu un pictorial, astfel că e momentul să vedem un alt nou-venit prezentat la MWC 2011: HTC Desire S. Handsetul a fost scos din cutie și filmat...

HTC Incredible S a trecut deja prin redacția noastră, experiența soldându-se cu o recenzie video și cu un pictorial, astfel că e momentul să vedem un alt nou-venit prezentat la MWC 2011: HTC Desire S. Handsetul a fost scos din cutie și filmat pentru primele impresii, rezultatul fiind clipul pe care îl vedeți la finalul articolului.

Am remarcat din start că terminalul are o "bărbie" ce amintește de HTC Magic, dar mai puțin pronunțată decât acesta. în ce privește conținutul cutiei, telefonul vine la pachet cu un încărcător HTC, un cablu USB, o pereche de căști și toate manualele care puteau încăpea în cutie, se pare. Trebuie menționat că am apreciat sistemul de înlăturare a bateriei, mai complex decât pare la prima vedere.

în primul rând, trebuie să înlăturați capacul bateriei împingându-l ușor cu degetele mari ale ambelor mâini, cam în același mod ca la Allview Q1 Get. Apoi veți deschide o micuță clapetă, care va lăsa să alunece bateria și va dezvălui slotul SIM și pe cel microSD. HTC Desire S vine cu bateria deja introdusă, dar nu va funcționa, până ce nu îi veți înlătura folia de plastic ce împiedică realizarea contactului bateriei.

Tot acest mecanism ne amintește de HTC Legend, primul telefon unibody din aluminiu din lume, a cărui recenzie am realizat-o cu un an în urmă. Mai multe destalii despre HTC Desire S veți primi în următoarele zile, când vom reveni cu o recenzie a handsetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×