Samsung Galaxy S7 ar putea sosi cu un șasiu din aliaj de magneziu (Zvon)

1.874 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar putea sosi cu un șasiu din aliaj de magneziu (Zvon)</b>Pentru că Samsung a cam lansat toate terminalele cu potenţial de hit &icirc;n acest an, putem &icirc;ncepe să reflectăm la modelele anului 2016. Av&acirc;nd &icirc;n vedere zvonurile care afirmă că Galaxy S7 va fi gata &icirc;n decembrie, nu ne...

Pentru că Samsung a cam lansat toate terminalele cu potenţial de hit în acest an, putem începe să reflectăm la modelele anului 2016. Având în vedere zvonurile care afirmă că Galaxy S7 va fi gata în decembrie, nu ne miră să aflăm azi detalii despre sasiul său.

Se pare că terminalul ar urma să utilizeze un aliaj de magneziu pentru corpul  său. E interesant că de la Bendgate încoace, marii producători de handseturi au avut mare grijă cu materialele folosite. Se optează tot mai des pentru aluminiu Seria 7000, pentru extra rezistenta sau în unele cazuri oţel inoxidabil. Samsung ar urma să îşi schimbe şi procesul de producţie pentru a folosi aliajul de magneziu.

Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge au fost construite din aluminiu Seria 6013 şi nu 6063, ca majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă. Seria 6013 oferă extra rezistenta şi e utilizat pe automobile, avioane şi biciclete montane. Samsung doreşte un material şi mai puternic, de aceea a optat pentru magneziu, deşi nu e clar încă dacă îl va folosi pentru scheletul handsetului sau la exterior.

Există deja o sumedenie de modele cu schelet din magneziu, inclusiv handseturi Allview spre exemplu. Dacă se optează pentru magneziu în format unibody, atunci S7 va renunţa şi la spatele din sticlă, deci va fi mai puţin alunecos. Avantajul unui spate din sticla e totuşi lipsa acelor decupaje din plastic pentru antene. Vor apărea ele pe carcasa din magneziu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×