Platforma ACCESS Linux prezentată la 3GSM

Autor:  | Publicat în:  Software 973 ori
<b>Platforma ACCESS Linux prezentată la 3GSM</b>După cum a fost promis, ACCESS a rulat la Barcelona pentru a-și prezenta mult-așteptata platformă ACCESS Linux (ALP) în fața maselor de oameni de la conferința 3GSM din această săptămână, profitând și de șansa de a introduce versiunea 1.0...

După cum a fost promis, ACCESS a rulat la Barcelona pentru a-și prezenta mult-așteptata platformă ACCESS Linux (ALP) în fața maselor de oameni de la conferința 3GSM din această săptămână, profitând și de șansa de a introduce versiunea 1.0 Kit Development Product și o versiune pre-lansată a la fel de importantului Software Development Kit.

După cum demonstrează afirmația de mai sus, OS arată puțin mai finisat decât arăta pe ultimele ecrane pe care l-am văzut, participanții la conferință având posibilitatea de a-i testa capacitățile Bejewled și Solitaire (din păcate, se pare că Doom nu a fost încă deschis). In ce privește partea hardware a lucrurilor, Instrumentele Marvell și Texas s-au aliat cu ACCESS pentru a arăta cum funcționează echipamentele lor cu OS, ambele debordând de performanță înaltă și consum de energie. In timp ce va trebui să vă mulțumiți cu imaginea de mai sus, ne chinuim să strecurăm și alte imagini ale OS în acțiune de la 3GSM.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×