Platforma Android ofera acum acces la aplicatii bazate pe Java

Autor:  | Publicat în:  Software 2.432 ori
<b>Platforma Android ofera acum acces la aplicatii bazate pe Java</b>Sistemul de operare Android are acum inca un avantaj in fata lui iPhone OS, beneficiind recent de o metoda de convertire a MIDlet-urilor Java in aplicatii pentru aceasta platforma. Inovatia vine de la compania Myriad, care a lansat solutia J2Android,...

Sistemul de operare Android are acum inca un avantaj in fata lui iPhone OS, beneficiind recent de o metoda de convertire a MIDlet-urilor Java in aplicatii pentru aceasta platforma. Inovatia vine de la compania Myriad, care a lansat solutia J2Android, folosita pentru a converti aplicatiile MIDlet in softuri Android.

Acestea reprezinta oportunitati de obtinere a profitului pentru developerii Java, care nu s-au implicat inca in initiativa Android. Printre functiile softului se numara adaptarea la rezolutia ecranului si posibilitatea de a folosi tastaturi virtuale. Softurile Java reprezinta o sursa excelenta de jocuri si alte aplicatii utile pe platforma Android.

Intre timp, aflam ca vom vedea in curand inca o serie de handseturi performante, cu OS-ul Google la bord. Printre ele se numara Google Nexus One, LG InTouch Max, Samsung Galaxy Portal, HTC Desire si Sony Ericsson XPERIA X10.

Daca nu va suna familiar modelul LG InTouch Max, aflati ca el vine cu un display touch, tastatura glisanta QWERTY, in vreme ce modelul Samsung Galaxy Portal foloseste un display de 3.2 inchi si o camera de 3.2 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×