Pliabilul Microsoft Surface Phone s-ar putea lansa anul viitor cu display dual de 9 inch și suport pentru rularea de aplicații Android

847 ori
<b>Pliabilul Microsoft Surface Phone s-ar putea lansa anul viitor cu display dual de 9 inch și suport pentru rularea de aplicații Android</b>Au trecut câteva luni bune de la apariția ultimului leak asociat lui Surface Phone, pliabilul la care Microsoft lucrează de mai bine de 2 ani și care încă nu s-a arătat la față. Deși am crede că proiectul a fost pus în standby se pare

Au trecut câteva luni bune de la apariția ultimului leak asociat lui Surface Phone, pliabilul la care Microsoft lucrează de mai bine de 2 ani și care încă nu s-a arătat la față. Deși am crede că proiectul a fost pus în standby se pare că în realitate lucrul continuă după cum ne confirmă astăzi publicația Forbes care citează informații din partea analistului Jeff Lin (IHS Markit).

Descoperim pe această cale faptul că dispozitivul pliabil mult așteptat va avea două display-uri cu diagonale de 9 inch și un aspect al imaginii de tip 4:3. Lansarea ar fi programată în primul trimestru al anului viitor sau cel târziu la mijloc de 2020 și aparent va rula o nouă versiune de Windows 10 intitulată Windows Core OS cu interfață pentru display dual.

Va adopta un procesor Intel Lakfield de 10nm și va oferi conectivitate LTE sau 5G la bord. De asemenea, analistul IHS susține că produsul va putea rula aplicații Android. Această mențiune a două display-uri de 9 inch ne face să credem că vom avea mai degrabă o abordare de tip ZTE Axon M cu două panouri legate de o balama la mijloc.

Dimensiunea ecranului ne duce iarăși cu gândul la un laptop sau tabletă decât la un smartphone precum s-a tot vehiculat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×