Microsoft Surface Phone revine în peisaj; Iată ce indică un nou brevet de balama

788 ori
<b>Microsoft Surface Phone revine în peisaj; Iată ce indică un nou brevet de balama</b>Microsoft Surface Phone, cunoscut și ca Project Andromeda a fost casat vara trecută, sau cel puțin așa afirmau zvonurile. Din când în când revenea ca o scapare optimistă, iar acum se pare că ar fi din nou pe tapet

Microsoft Surface Phone, cunoscut și ca Project Andromeda a fost casat vara trecută, sau cel puțin așa afirmau zvonurile. Din când în când revenea ca o scapare optimistă, iar acum se pare că ar fi din nou pe tapet. Recent World Intellectual Property Organization a publicat un brevet axat pe balamaua unui astfel de device.

Brevet Surface Phone

Aceasta îi va permite lui Surface Phone să fie folosit că un laptop atunci când este orientat în landscape. Astfel, un ecran va fi folosit că atare, iar cel de jos va avea rol de tastatură virtuală QWERTY. Balamaua îi va permite ecranului să se rotească la 360 de grade și să transforme terminalul în telefon mobil. Documentele includeau și o ilustrație, care prezenta modul în care utilizatorul poate deschide device-ul parțial pentru a vedea notificări și remindere. 

Brevet Surface Phone

Vă reamintesc că Samsung Galaxy Fold de exemplu nu poate fi folosit deschis la 90 de grade, ca un laptop. Microsoft pare gata să propună mai multe grade de libertate pentru produsele sale pliabile. Anul trecut Brad Sams, un editor tech cu surse bine ancorate a prezis un debut de Surface Phone aproape de finalul acestui an.

Sams a precizat și că vom vedea un terminal mai mare decât indicaseră randările și nu chiar ușor de ținut în buzunar. Rămâne de văzut și ce versiune de Windows 10 primim la bord. Fiind un produs de primă generație și pliabilele fiind încă proaspete, sunt șanse să vedem și aici un preț de 2000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×