Plouă cu tablete și telefoane! Archos aduce 5 tablete și 7 telefoane noi la IFA 2013!

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.209 ori
<b>Plouă cu tablete și telefoane! Archos aduce 5 tablete și 7 telefoane noi la IFA 2013!</b>Archos este o celebra companie franceză care s-a remarcat prin tabletele sale cu preț accesibil și dotări bune. Firma va fi prezentă la IFA 2013 în Berlin luna viitoare și a confirmat că va aduce 5 noi tablete și 7 noi smartphone-uri. &nbsp; Pe...

Archos este o celebra companie franceză care s-a remarcat prin tabletele sale cu preț accesibil și dotări bune. Firma va fi prezentă la IFA 2013 în Berlin luna viitoare și a confirmat că va aduce 5 noi tablete și 7 noi smartphone-uri.

Pe zona de tablete ei vor oferi succesori pentru modele ca GamePad, Archos TV Connect și SoundPad. Seria XS și modelele Titanium și Platinum vor avea și ele noi versiuni și nu m-aș mira că procesoarele Mediatek să fie în centrul noilor produse. Archos are deja tablete cu ecran Retina în portofoliu, modele quad core, modele pentru gameri, tablete pentru copii și terminale de 8 inch.

Plouă cu tablete și telefoane! Archos aduce 5 tablete și 7 telefoane noi la IFA 2013!

Dacă ne e ușor să ne imaginăm ce tablete va oferi compania franceză, ei bine pe zona de telefoane putem doar să speculăm. Bănuiesc că vom vedea un flagship Full HD de 5 inch, cu camera de 13 MP și procesor high end, poate chiar un Snapdragon 600 sau 800. Apoi vor fi 2-3 modele midrange spre high end cu ecran HD, câteva la nivel de Galaxy S4 Mini cu qHD și poate și unul sau două low end-uri. Archos e o companie aflată pe profit în acest moment, cu o creștere a profitului net de 55% în prima parte a acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×