Un Samsung Galaxy "mai moale" - Galaxy Skin, un telefon cu ecran AMOLED flexibil

Autor:  | Publicat în:  Concepte 4.311 ori
<b>Un Samsung Galaxy "mai moale" - Galaxy Skin, un telefon cu ecran AMOLED flexibil</b>Din moment ce au început deja să apară concepte de Samsung Galaxy S III, era clar că vom vedea și variațiuni pe această temă, unele chiar folosind noile ecrane flexibile ale celor de la Samsung. Este și cazul lui Samsung Galaxy Skin, pe care îl...

Din moment ce au început deja să apară concepte de Samsung Galaxy S III, era clar că vom vedea și variațiuni pe această temă, unele chiar folosind noile ecrane flexibile ale celor de la Samsung. Este și cazul lui Samsung Galaxy Skin, pe care îl puteți vedea mai jos, un telefon flexibil creat de către Heyon You.

Acest telefon concept rulează o variantă personalizată de Android, care se adaptează la transformările de design ale terminalului. Funcția cheie a lui Skin este capacitatea de a-si schimba forma prin trimiterea unui semnal electric în întreg corpul device-ului. Specificațiile sale includ ecranul flexibil AMOLED de 4 inchi, cu rezoluție WVGA, un proiector, un procesor de 1 GHz și o cameră de 8 megapixeli.

în plus, Samsung Galaxy Skin vine cu Bluetooth 3.0, 16/32GB memorie internă și o baterie de 1500 mAh care va fi foarte interesant de integrat în acest design flexibil. Cu un proiector în dotare și cu o formă care se adaptează oricărui buzunar, acest model Galaxy ne poate face să uităm de tablete, laptopuri, PC-uri și alte smartphone-uri.

Samsung Galaxy Skin

Samsung Galaxy S III

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×