Poate un smartphone sa inlocuiasca un laptop?

1.219 ori
<b>Poate un smartphone sa inlocuiasca un laptop?</b>Pentru a raspunde la o astfel de intrebare va trebui probabil sa folositi un Nokia N95 in tandem cu o tastura Bluetooth timp de o saptamana la lucru. Conform vizitatorilor site-ului allaboutsymbian, PC-ul poate fi extrem de usor inlocuit de catre orice...

Pentru a raspunde la o astfel de intrebare va trebui probabil sa folositi un Nokia N95 in tandem cu o tastura Bluetooth timp de o saptamana la lucru. Conform vizitatorilor site-ului allaboutsymbian, PC-ul poate fi extrem de usor inlocuit de catre orice terminal din seria Communicator a celor de la Nokia, cu singura conditie ca acesta sa foloseasca platforma S80.

Sa analizam cu atentie posibilitatile unui terminal mobil modern, in comparatie cu cele ale unui PC. Spre exemplu, la ora actuala, putem printa de oriunde, inclusiv de pe telefonul mobil, chiar si prin infrarosu. Browsingul mobil deja a ajuns la acelasi nivel cu cel desktop, limitarile disparand treptat, iar pachetul Office isi face treaba de minune si pe terminalele mobile.

Serviciile email functioneaza perfect pe handseturi, chiar si atunci cand aveti mai mult conturi deschise. Veti dispune de editare de text, includerea unui document Office in altul, vizualizarea tabelelor si editarea bazelor de date dorite, toate pe telefonul dumnevoastra dotat cu Symbian. Un file browser va usura considerabil navigarea prin noianul de fisiere stocate in memoria terminalului personal, inca un feature de invidiat si un motiv pentru a declara ca viitorul apartine smartphone-urilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×