Detalii despre conceptul Sony Ericsson P3

2.032 ori
<b>Detalii despre conceptul Sony Ericsson P3</b>Iata inca un concept marca Sony Ericsson si anume modelul P3, care de data asta nu soseste insotit de o lista de specificatii tehnice. Totusi din cate putem constata din imaginea de mai sus, avem de-a face cu un slider subtire, care include o camera...

Iata inca un concept marca Sony Ericsson si anume modelul P3, care de data asta nu soseste insotit de o lista de specificatii tehnice.

Totusi din cate putem constata din imaginea de mai sus, avem de-a face cu un slider subtire, care include o camera plasata in partea din spate, dotata cu flash Xenon. Keypadul telefonului este un QWERTY, ideal pentru fanaticii mesajelor text, care vor adora de asemenea tastele simplificate prezente in partea frontala a terminalului. Uriasul display de tip touchscreen este un mare plus pentru un telefon care pare a tinde mai degraba catre piata music phone-urilor decat cea a smartphone-urilor.

Va trebui sa asteptam un comunicat oficial din partea celor de la Sony Ericsson, sau eventual un eveniment organizat de companie, pentru a afla mai mult detalii despre acest concept. Pana atunci putem doar specula pe seama lui P3, care ar face un music phone excelent, dar si un telefon destinat oamenilor de afaceri. Acestia vor putea exploata la maxim touchscreenul, pentru a se convinge daca Sony Ericsson poate concura cu "regii" acestui domeniu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×