Samung Beat, acum oficial prin T-Mobile

1.229 ori
<b>Samung Beat, acum oficial prin T-Mobile</b>Samsung SGH-T539, cunoscut si ca Samsung Beat este acum disponibil oficial prin T-Mobile. Il puteti admira in imaginea urmatoare, anticipand lansare sa in Romania: Acest quad-band GSM 850/900/1800/1900 Mhz este un handset cu clapeta care seamana mai...

Samsung SGH-T539, cunoscut si ca Samsung Beat este acum disponibil oficial prin T-Mobile. Il puteti admira in imaginea urmatoare, anticipand lansare sa in Romania:

Acest quad-band GSM 850/900/1800/1900 Mhz este un handset cu clapeta care seamana mai degraba cu un media player, la prima vedere. Impresia este generata de catre difuzoarele sale, inconjurate un inel verde iluminat, in partea frontala a terminalului. Lista de feature-uri este standard, ea incluzand o camera de 1.3 megapixeli, conectivitate Bluetooth stereo si un card de memorie microSD, care va va permite sa ascultati muzica preferata oriunde si oricand.

Handsetul suporta si functii de video playback si va fi disponibil la pretul de 99.99 dolari, plus un abonament T-Mobile pe cativa ani. Se pare ca producatorul Samsung se pregateste de Craciun, lansand terminale destinat adolescentilor si trendsetterilor, acestea punand accentul mai mult pe functii de divertisment decat pe functionalitatea oferita de un smartphone de top.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×