Smartphone-ul UHANS A101 va oferi un panou spate cu protecție anti-amprente (Video)

818 ori
<b>Smartphone-ul UHANS A101 va oferi un panou spate cu protecție anti-amprente (Video)</b>Un nou smartphone de buget ce se pregătește de lansarea sa comercială, este și UHANS A101 - terminal despre care am mai aflat câte ceva în ultimele săptămâni. Astăzi ni se dezvăluie faptul că panoul spate regăsit pe acest device oferă protecție anti

Printre următoarele smartphone-uri ce vor ajunge la vânzare se numără și modelul UHANS A101 - terminal despre care v-am mai vorbit anterior aici. Astăzi revenim asupra sa tocmai datorită unui video interesant postat chiar de către compania producătoare, material ce ne dezvăluie o caracteristică foarte interesantă a device-ului. Ei bine, aflați că telefonul de față aduce un panou spate cu protecție anti-amprente.

Este vorba despre un material cauciucat ce nu va permite păstrarea amprentelor pe suprafața sa, și care totodată va oferi un feeling plăcut la utilizarea telefonului. După cum ați aflat anterior, acest model beneficiază de o carcasă cu ramă metalică pentru o rezistență sporită, carcasă ce adoptă doar elemente rotunjite, fiind astfel asociat într-un fel cu opera de arhitectură - Casa Vicens - ce a fost creată de Antoni Gaudi.

Ca dotări hardware, acest smartphone ne va aduce un display de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli și sticlă 2.5D, un procesor MediaTek MT6737, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și conectivitate 4G LTE. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×