Politicienii din SUA versus cancerul la creier cauzat de telefoanele mobile

1.033 ori
<b>Politicienii din SUA versus cancerul la creier cauzat de telefoanele mobile</b>Teoria in legatura cu faptul ca telefoanele mobile provoaca boli precum cancerul la creier a avut numerosi sustinatori dar si contestatari de-a lungul timpului. Iata ca subiectul revine in actualitate datorita unui senator american, din statul Maine, care...

Teoria in legatura cu faptul ca telefoanele mobile provoaca boli precum cancerul la creier a avut numerosi sustinatori dar si contestatari de-a lungul timpului. Iata ca subiectul revine in actualitate datorita unui senator american, din statul Maine, care propune avertismente pe carcasa terminalelor, in legatura cu efectul lor nociv.

Deocamdata, totul este la nivel de propunere, astfel ca va mai trece timp pana sa vedem imagini in genul celor de pe pachetele de tigari pe telefoanele noastre. Cancerul la creier este boala vizata in special de aceasta decizie, iar utilizatorii de telefoane mobile ar fi sfatuiti (prin indicatiile de pe telefon) sa tina terminalul cat mai departe de cap si corp.

De asemenea, vor exista si recomandari ca telefonul sa fie inchis, atunci cand nu este folosit, desi in acest an 2009 tehnologizat, apelarea vocala e ultimul lucru pentru care mai folosim handseturile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×