HTC Photon, Trophy si Tera, bazate pe procesorul Qualcomm MSM7227, o evolutie binevenita

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.596 ori
<b>HTC Photon, Trophy si Tera, bazate pe procesorul Qualcomm MSM7227, o evolutie binevenita</b>Noua generatie de telefoane Windows Mobile a celor de la HTC include modelele HTC Trophy, HTC Tera si HTC Photon, pe care le puteti admira in imaginile de mai jos. Toate aceste terminale sunt bazate pe procesorul Qualcomm MSM7227, cu frecventa de 600 MHz,...

Noua generatie de telefoane Windows Mobile a celor de la HTC include modelele HTC Trophy, HTC Tera si HTC Photon, pe care le puteti admira in imaginile de mai jos. Toate aceste terminale sunt bazate pe procesorul Qualcomm MSM7227, cu frecventa de 600 MHz, iar aceasta solutie va fi disecata in urmatoarele randuri.

Desi din pacate aceste procesoare nu fac parte din seria Snapdragon, ele au performante destul de impresionante pentru seria MSM72xx. Avantajul acestor chipseturi este ca au aceeasi marime cu cele din generatia veche si sunt compatibile hardware si software cu vechiul procesor MSM7225, ceea ce inseamna ca noile telefoane vor ajunge pe piata mai rapid.

HTC Trophy

Qualcomm MSM7227 este un upgrade sesizabil fata de procesoarele din vechea generatie, datorita unui "Floating Point Unit" integrat si a unui cache de nivel 2, ceea ce va insemna practic o crestere a vitezei smartphone-urilor. In plus, consumul de baterie va fi scazut, procesorul folosind mai putin curent decat MSM7225.

HTC Photon

Aflam si ca aceasta noua solutie permite integrarea camerelor de 8 megapixeli la bordul handseturilor, suportul pentru inregistrare video WVGA la 30 fps, Bluetooth 2.1 si incorporarea unui procesor de modem.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×